Om Oss

Frans Clements

Energy Worker

Hej! Mitt namn är Frans Clements och jag är född 28 Oktober 1970 i Nederländerna.
I April 2013 flyttade jag till Sverige.

I ung ålder kom jag i kontakt med Energy och den Andra världen, redan då började jag utveckla mig på den vägen.
1992 fick jag mina första Initieringar, Reiki 1 & 2.

Från 1993 blev jag initierad i olika Högfrekvens Energier och har fortsatt att utvecklat mig.
Under sista åren har jag bland annat gått utbildning i Rådgivning / Coaching, HSP (Högsensitiva Personer), och Nya Tidsbarn.

Förutom mitt arbete på Golden Energy 24-13 är jag även huvudimportör för Ratu’s 24-13 Cosmetics

Maria Granberg

Energy Worker / Artist

Maria är mitt namn, jag är född 1 januari 1970. Så länge jag kan minnas har min största önskan varit att kunna bidra till något gott för mänskligheten och världen, utifrån vad jag förstår nu, det som den GUDOMLIGA VÄRLDEN visar mig på. Det har varit en röd tråd i vem jag önskar vara både i mina personliga relationer och i utövande av arbete.

Första gången jag kom i kontakt med ENERGY 24-13 var det som att ”hitta hem”. Det var i mötet med Frans, min nuvarande man och livspartner, i samband med att vi skulle placera ut mina tavlor i ett Spirituellt Center som jag fick denna möjlighet. Redan i mitt första möte med ENERGY 24-13 förstod jag vad jag sökt och längtat efter sen jag var barn.

Under sommaren 2018 fick jag mina Initieringar vilket ger mig större möjligheter att släppa mitt ego och bidra till att positiv ENERGY kan få ökad plats i både mitt och andras liv.

Genom Spiritual Art kan vi komma i kontakt med de Energys som hjälper oss att hitta DEN GUDOMLIGA VÄRDENS budskap till oss på olika sätt. Spiritual Art kan ge en känsla eller en tanke som hjälper oss att ta nästa steg för vår egen eller någon annan människas utveckling.

Sen början av 2014 har jag genom yoga jobbat med min egen utveckling på olika sätt. Jag ser yoga som ett ytterligare fantastiskt verktyg att komma i kontakt med GOD. Under hösten 2018 har jag fått möjligheten att påbörja en yogalärarutbildning. Planen är att tillsammans med Frans erbjuda YOGA framöver både i Sverige och Bali.